Evlenirken Mobilya Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Aviva Admin 3 Kasım 2023

Evlenirken Mobilya Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Düğün hazırlıkları ve süreci tahmin edilenden daha fazla heyecanlı olduğunu anlayabiliyoruz. Bu heyecan yüzünden bazı detayları çiftler olarak kaçırabiliyorsunuz. Tam da bu noktada Aviva Mobilya olarak siz çiftlerin yanındayız. Çeyiz alışverişi yaparken mobilya seçiminde dikkat etmeniz gereken tüm noktalara değineceğimiz blog yazımıza hoş geldiniz.

  • Öncelikler Öncelikli Olmalıdır

Yeni yuvanızın kurulum sürecinde birçok kafadan ses çıktığını ve kararsız bırakıldığınızı biliyor ve anlıyoruz. Peki, durup iç sesinizi dinlediğinizde önceliklerinizi duyacaksınız. Bir anlık heyecanla ve başka kişilerin fikirlerini dinleyerek belki de hiç ihtiyacınız olmayan ya da hiç kullanmayacağınız eşyaları alacaksınız. Bu yüzden önceliklerinizi sıralayarak liste oluşturmanız en sağlıklısı olacaktır.

  • Eşya Miktarı ve Evinizin Alan Uyumluluğu

Satın aldığınız eşyaların evinize sığıp sığmama durumunu göz önünde bulundurarak mobilya seçimi yapmalısınız. Evinize uygun olmayan mobilya takımını ve eşyaları satın almanın bir anlamı yok. Bu süreçte maddiyat olarak gereksiz harcamalara ve strese girmenizi istemeyiz. Evinizin alanı mobilya ölçüleri uygun olmalı.

  • Konforu Unutmayın

Alışveriş heyecanı ile birçok çift satın aldıkları ürünlerin kullanışlı oluşunu ve konforunu göz ardı ediyor. Mobilyalara karar verirken mutlaka deneyin ve rahat hissediyorsanız satın alın. Konfordan yoksun bir koltuk takımı, yatak odası takımı sizi zamanla sağlığınızdan bile edebilir.

  • Seçimleriniz İçinize Sinmeli

Kapıyı her açıp evinize girdiğinizde eşyalarınızı beğenerek bakmanız kadar başka önemli bir şey yoktur. İçinize sinmeyen eşyalar, sizi de mutsuz hissettirecektir. Beğenerek karar verip satın almanız en önemli noktalardan biridir.