Öğrenciler İçin Oda Tasarım Fikirleri

Aviva Admin 3 Kasım 2023
ogrenci evi dekorasyon fikirleri

 

Öğrenciler İçin Oda Tasarım Fikirleri Nelerdir?

Öğrenci evi denilince ilk akla gelen şeylerden biri de sadece temel eşyalardır. Öğrenci evi de olsa dekorasyon ve tasarım önemlidir. Öğrenci evleri, bir aile evi gibi eşya düzenine sahip olamayabiliyor. Öğrenci bütçesini zorlamadan şık bir oda tasarımına hazırsanız geçelim.

Mobilya ve Oda Uyumu

Eğer yeni bir öğrenci evinde değilseniz ve evin retro havası varsa siz de bu havaya uygun mobilya seçimleri yapmalısınız. Retro havayı, eskitme mobilyalar ile destekleyerek uyumlu bir görüntü oluşturabilirsiniz.

öğrenci evi mobilya

Sade ve Basitlik

Her zaman çok eşya demek güzel bir görüntü oluşacağı anlamına gelmez. Aşırı kalabalık bir oda göz yoracaktır. Sadelik ve basitlik aynı zamanda ruhunuzu dinlendirecektir.

sade öğrenci evi tasarımı

Aydınlatma İle Ortam Havasını Değiştirin

Küçük ledler ile bir anda evinizin, odanızın havasını tamamen değiştirebilirsiniz. Maddi olarak öğrenci bütçesini zorlamadan peri led ışıklardan satın alıp tasarruflu bir şekilde evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

öğrenci evi led aydınlatma

Ayna İle Alanı Büyütün

Küçük eviniz ya da odanız varsa ayna yardımı ile daha büyük bir alan varmışçasına ortam yaratabilirsiniz. Bu sayede hem alanınız daha büyük görünmüş olur hem de giyinme aynanız sayesinde kolaylık yaşarsınız.

ögrenci evi ayna